Yhteystiedot / Tavarantoimittajat

Tavarantoimittajamme ja yhteystiedot


 

Tarkett

Tarkett on yksi maailman suurimpia lattianpäällysteiden valmistajia. Konsernissa työskentelee noin 8600 henkilöä yli 50 maassa. Tuotteita valmistetaan 28 tehtaassa 10 eri maassa.

Kotisivut: www.tarkett.fi

 

 

Upofloor

Upofloor Oy on osa suomalaista perheyritystä Karelia-Upofloor Oy:tä, joka työllistää n. 950 (12/2008) henkeä Suomessa ja ulkomailla. Karelia-Upofloor Oy tuottaa erilaisia parkettituotteita, Upofloor Oy puolestaan keskittyy itse valmistamiinsa muovisiin ja PVC-vapaisiin lattianpäällysteisiin sekä Upofloor-parkettiin; lisäksi tarjonta kattaa lattialaminaatit, keraamiset laatat, linoleumit, kostean tilan päällysteet, urheilupäällysteet sekä erilaiset erikoistuotteet.

Kotisivut: www.upofloor.fi

 

 

Forbo Flooring

Forbo Flooring on osa maailmanlaajuista Forbo konsernia, joka kuuluu johtaviin lattianpäällyste-, kiinnitys- ja kuljetinjärjestelmävalmistajiin. Panostamme asiakaspalveluun ja olemme sitoutuneet ympäristön kannalta vastuulliseen tuotantoon.

Tarjoamme laajan valikoiman lattianpäällysteitä julkiseen ja yksityiseen käyttöön. Laadukas tuotevalikoimamme sisältää mm. linoleumi-, ja muovilattianpäällysteitä. Kaikissa mallistoissamme on laaja värivalikoima ja hyvät suunnittelumahdollisuudet.

Kotisivut: www.forbo-flooring.fi

 


Porin Mattotyö Ky / Palokunnantie 3 / 28360 Pori / Puh. (02) 646 0003 / Faksi (02) 635 5684